MARKETPLACE |Manoga 26 nations |1mio prod. |LIE |HUN |CHE |ITA |DEU |AUT |GBR | > 1MIO TERMÉK - MARKETPLACE HUNGARY
Home | Kapcsolatba lépni | hírek |
ELÁLLÁSI JOG
8. cikk - Törvényes elállási jog

8.1 Az alábbiakban megtalálja a törvény által előírt információkat az elállási jog követelményeiről és következményeiről.
A következő elállási jog csak a fogyasztókra vonatkozik:

14 napos elállási időszak attól a naptól számítva, amikor Ön vagy az Ön által megnevezett harmadik fél átvette az árut, ingyenes.
Ennek előfeltétele, hogy a visszavonást a fenti határidőn belül írásban megkapják.
Elállási jogának gyakorlása érdekében egyértelmű nyilatkozat (pl. Postai úton vagy e-mailben) útján kell tájékoztatnia minket a jelen szerződés alóli elhatározásáról. Erre a célra felhasználhatja a mellékelt visszavonási űrlapot, de ez nem kötelező.)

Kivonási űrlap mintája
(Ha fel akarja mondani a szerződést, töltse ki ezt az űrlapot és küldje vissza.)
Nál nél:
PIAC ANGLIA
Én / mi (*) ezennel visszavonom az általam / általunk (*) a következő áruk vásárlására (*) / a következő szolgáltatás nyújtására (*) kötött szerződést:
Rendelés dátuma (*) / beérkezett (*)
A fogyasztó (k) neve
A fogyasztó (k) címe
A fogyasztó (k) aláírása (csak papíron történő értesítés esetén)
dátum
(*) A nem kívánt rész törlendő.

8.2 Egyéb lemondási kérelmek:
A MARKETPLACE-HUNGARY csak az alábbi feltételek mellett tudja teljesíteni az ügyfél törlési kérelmét (a 8.1 ügyfél kivételével):
1) Szokásos lemondási és feldolgozási díj fizetendő.
Lemondási díj:
40 €. - megrendelésenként / számlázási folyamatonként

Egyéb fizetendő költségek:
+ már felmerült dunning díjak
+ már felmerült késedelmi kamat 10%
+ már felmerült tárolási díjak
+ harmadik feleknek / kereskedelmi ügynököknek már kifizetett jutalékok
+ Késés okozta kár

A lemondási kérelem teljesítéséhez egyértelmű nyilatkozat (például postai úton vagy e-mailben küldött levél) útján kell tájékoztatnia minket a szerződés felmondásáról szóló döntéséről.
8.3 Ha az ügyfél már teljesített fizetést, ezt (levonva a 8.2. Költség tételt) 14 munkanapon belül teljesítjük, miután a lemondási kérelmet MARKETPLACE-HUNGARY megerősítette.

8.4 Az eladó lemondási lehetősége:
Azon a napon, amikor az ügyfél nem teljesíti a fizetést, a szállítási és szállítási időre vonatkozó garancia már nem érvényes. Mivel a vevőnél a gyártónál / szállítónál blokkolt áruk automatikusan újra kiadásra kerülnek a nagyközönség számára.
Az eladó jogosult felmondani az adásvételi szerződést "a vevő költségére és költségére (díjak / lásd 8.1 Lemondási és feldolgozási díjak)" a "késedelmes fizetéssel" kezdve (az ügyfél első emlékeztetőt kap) - különösen a következő esetekben :

- A fizetés elmulasztása után az ügyfél nem fizeti az "összes költséget", beleértve az emlékeztetőt és a késedelmi díjakat.
- Az ügyfél a teljes összeget a fizetés elmulasztása után fizette, de a gyártóval / beszállítóval folytatott konzultációt követően az eladó nem lát lehetőséget arra, hogy az árut 60 munkanapon belül kiszállítsa.

8.5
A vevő lemondási kérelmét a kézbesítési vagy türelmi időszak alatt csak 8.2-es költséggel hagyja jóvá és teljesíti. Ellenkező esetben az adásvételi szerződés érvényben marad és a szállítás megtörténik.

8.6 Ha a szállítás már megtörtént, akkor az eladó a gyártó / szállító vagy saját maga útján ismét az árut veszi át az ügyfél költségére. Az ügyfélnek fizetnie kell az áru értékvesztéséért is.
8.7 A felelősség esetei: A MARKETPLACE-HUNGARY által fizetett bármilyen típusú kifizetés arra az összegre korlátozódik, amelyet a MARKETPLACE-HUNGARY felelősségbiztosítás fizet az adott esetben.

8.8 Visszatérítés / Visszatérítés
A visszafizetéshez a hitel utalvány által történő visszatérítést használják. Ezt korlátozások nélkül (max. 1 év) lehet használni, amikor legközelebb az üzletben vásárol.

Megegyezés alapján lehetőség van arra is, hogy legkésőbb a következő hónap végéig az utalványt visszatérítsék egy másik fizetési módra (levonva az átváltási díjat). Ennek érdekében az ügyfélnek 14 napon belül (az utalvány elküldése után) írásban kell jelentést tennie az utalvány és a kívánt fizetési eszköz kifogása ellen.

*Marketplace* > 1mio. products | free fast delivery | 26 nations *Marketplace*
Szállítás
Értesítés e-mailben
Kérem, küldjön e-mailt, ha az alábbi termék újra elérhető lesz az üzletben:
Sajnos nem tudjuk garantálni, hogy ez a cikk egy későbbi időpontban újra elérhető lesz. Ez a kérelem legfeljebb 30 napig aktív, majd automatikusan törlődik.
Kérjük, ellenőrizze e-mail adatait!
Értesítés e-mailben
E-mailt küldtünk a megadott címre. Kérjük, erősítse meg ezt az e-mailben található linkkel. Értesítünk, ha a termék újra elérhető lesz.

Nagyon köszönöm!
Afterbuy-Shop